Kategoriat
Yhdistyksen asiat Yleinen

SIT ry hallituksen tiedotus 23.07.2020

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen. Yhdistyksen hallitus on joutunut tekemään isoja päätöksiä ja pohtimaan mm. erikoisnäyttelyn järjestämistä.

Avaa tiedote...

SIT ry hallitus tiedottaa:

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen. Yhdistyksen hallitus on joutunut tekemään isoja päätöksiä ja pohtimaan mm. erikoisnäyttelyn järjestämistä. Hallitus on 8.7.2020 kokouksessaan päättänyt seuraavaa:

Vuoden Irski -kisa sekä muut kilpaluokat (pennut, veteraanit, mejä, vepe, agility, canicross ym.) perutaan tältä vuodelta. Esimerkiksi Vuoden Irski -kilpailussa alkuvuonna näyttelyihin osallistuneet koirat ovat huomattavassa etulyöntiasemassa muihin koiriin nähden.

IRSKI- lehteä ei julkaista enää kahta numeroa, vaan lehdet nro 3 ja 4 yhdistetään. Lehti ilmestyy loppuvuonna. DL materiaalien toimittamiselle on 30.11.2020.

Hallitus on 22.07.2020 kokouksessaan päättänyt, että erikoisnäyttely järjestetään 5.9.2020 osana STJ:n Terrier Weekendiä. Näyttelyilmoittautuminen avataan 29.7.2020 ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.08.2020.

Valitettavasti tuomarimme Ingrid Borchorstin tulo on peruttu koronaepidemian vuoksi. Hänen tilalleen erikoisnäyttelymme tuomariksi olemme saaneet Kirsi Sainion.

Mikäli Terrier Weekendiä ei voida järjestää, perumme myös oman erikoisnäyttelymme. Jos joudumme perumaan näyttelyn, näyttelytoimikunta paluttaa ilmoittautumismaksut siten, että maksusta vähennetään 3,00 EUR:n käsittelymaksu / palautettava maksu. Tuomarimuutoksesta emme palauta ilmoittautumismaksuja. Vahvistamme arvostelun aikataulun, kun tiedämme lopullisen koiramäärän.

Erikoisnäyttely järjestetään viranomaisten linjausten ja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Seuraamme myös STJ:n Terrier Weekend -näyttelytoimikunnan ohjeistuksia. Linjaukset ja ohjeet riippuvat siitä, miten koronatilanne Suomessa ja maailmassa kehittyy. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, mitä poikkeusjärjestelyjä tapahtuman järjestäminen syyskuussa edellyttää.

Seuraa kotisivujamme ja SIT ry. facebookia – päivitämme niitä  tarvittaessa!

SIT ry Hallitus