Kerhokauppa

Tilaukset

Kaikki tilaukset, kyselyt ja tuote-ehdotukset puhelimella tai sähköpostitse. Toimitukset myös isoimpiin näyttelyihin.

Tanja Kallila
Palsantie 154
23600 Kalanti
tanja.kallila@gmail.com
040-5266700

Tilaukset maksetaan yhdistyksen tilille FI44 2281 1800 0120 92 käyttäen viitenumeroa 6004. Vain maksetut tilaukset toimitetaan.

VINKKI: Takaat nopeamman tavaran toimituksen mikäli maksaessasi yhdistyksen tilille verkkopankissa, lähetät sähköisen kuitin (näyttökopio) kerhokaupan pitäjälle.  MUISTA postituskulut maksaessasi etukäteen tilille!

Tuotteet:

T-Paita, yhdistyksen logo rinnassa.

Suora malli valkoisena, koot M-XXL (huom! Pieni mitoitus, mitat koossa L: ry 108cm ja pituus 68cm). Hinta 11€.

Hieman muotoiltu malli valkoisena, punaisena, mustana ja limenvihreänä, koot S-XL, paitsi punainen M-XL (huom! Pieni mitoitus, mitat koossa L: ry 100cm ja pituus 64cm). Hinta 11 €

Kaiverrettu nimilaatta irskin kuvalla, sininen, punainen ja musta. Halkaisija n. 3 cm. Hinta 15 € Uutuus!

• Avainkaulanauha, musta pohja, oranssi teksti, 10mm leveä nauha, papukaijalukko avaimille. Hinta 5 €.
  • Avaimenperä. Hinta 3 €.
  • Pinssi. Hinta 4€.

Lorem ipsum.