Kategoriat
Yleinen

Kasvattajapäivä 18.11.2023

Suomen irlanninterrierit ry järjestää yhdessä Kerry- ja vehnäterrierikerho ry:n kanssa kasvattajapäivän Lahdessa lauantaina 18.11.2023. Kasvattajapäivä on kasvattajille sekä aiheesta kiinnostuneille rotujen harrastajille suunnattu tapahtuma, johon sisältyy luentoja sekä keskustelutilaisuuksia rotujemme jalostukseen liittyen. Kyseessä on siis live-tapahtuma, eikä tapahtumaa ole mahdollista seurata etänä.

Kasvattajapäivän aikataulu:

09.00 Ilmoittautuminen & aamukahvi
09.30 Rotujen tilannekatsaus
10.00 Luustoluento, Laura Hakala Hjerppe
12.15 Lounas
13.15 Eettinen kasvatus, Kirsi Sainio
15.15 Iltapäiväkahvi
15.30 Pienten rotujen jalostus haasteena -pohjustus (vain kasvattajille)
16.30 Loppukeskustelu (vain kasvattajille)
17.00 Päivän lopetus

Hinta

Tapahtuma on ilmainen Suomen Irlanninterrierit ry:n jäsenille, jotka ovat kasvattajia. Muille SIT ry jäsenille hinta on 50 €. Ei-kasvattajien päivä päättyy iltapäiväkahviin.

Ilmoittautuminen

Etusija ilmoittautumisessa on kasvattajilla rajallisen tilan vuoksi,

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 3.11. osoitteeseen ilmo.kerryvehna@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, oletko kasvattaja, kumman rotuyhdistyksen jäsen olet sekä mahdolliset erikoisruokavaliot.

Pysäköinti ja saapuminen

Ravintola Kiven edustalla sekä lähikaduilla on kadunvarsipysäköintiin mahdollisuus, sekä kävelymatkan päässä ovat toriparkki ja pysäköintitalo (kuva alla). Bussipysäkkejä ja rautatieasema on kävelymatkan päässä.

SIT RY pentuvälityksen ehdot 2024 – kokous kasvattajille

Yhteisen ohjelman jälkeen SIT ry pyrkii järjestää yhdistyksen kasvattajille kokouksen, jossa päätetään tulevat pentuvälityksen ehdot. Tähän liittyen kasvattajille tullaan lähettemään kysely pentuvälityksen ehdoista, jonka pohjalta jalostustoimikunta valmistelee kokoukseen ehdotuksen. Tähän kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teamsilla ja linkki kokoukseen tullaan lähettämään kaikille kasvattajille etukäteen.

SIT ry Jalostustoimikunta